Παραγγελίες που καταχωρούνται στο www.kynhgos.gr τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 15.00 και με την προϋπόθεση να είναι το προϊόν διαθέσιμο, παραδίδονται κατά κανόνα την επόμενη εργάσιμη ημέρα στη πόλη της Αθήνας. Για τις υπόλοιπες περιοχές η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει τις 3 εργάσιμες ημέρες. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός.Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης έχουν εκτιμηθεί κατά προσέγγιση.
Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα. Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε παράδοση των διαθέσιμων μόνο προϊόντων της παραγγελίας, παρακαλούμε καλέστε μας στο 2221050801, δηλώνοντας τον αριθμό παραγγελίας. Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9.00 – 15.00. Επίσης αν θέλετε μπορείτε να έρθετε σε συνεννόηση με τα κατά τόπους γραφεία της ταχυμεταφοράς για να παραλάβετε και πιο αργά. Παραδόσεις δεν γίνονται τις αργίες . Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα.
Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ-ΔΕΜΑΤΟΣ :
Για την διευκόλυνση σας,στο τελευταίο μήνυμα που σας στέλνουμε με τίτλο ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ,αναφέρουμε τον αριθμό αποστολής του δέματος και ακολουθώντας το link που σας δίνουμε μπορείτε να αναζητήσετε την αποστολή σας.